ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΑΥΤΟΕΚΦΡΑΣΗ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ....

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΙΟΣ;

Ελάχιστοι άνθρωποι θα μας εμπνεύσουν στην ζωή και ίσως μοιραστούμε μαζί τους κομμάτια της ζωής μας. Πολλοί άνθρωποι δεν θα έχουν καν την ευκαιρία να εμπνευστούν. Και δεν θα την έχουν γιατί έχουν μάθει να ζουν με τις επιθυμίες και την εξωτερικότητα. Είναι μολυσμένοι με τον περίγυρο.
Η σπάταλη εναλλαγή συντρόφων, η προσκόλληση στην ποσότητα και την εξωτερικότητα είναι μαρτύριο στην αιωνιότητα.
Η πλειοψηφία δεν σε προάγει σαν άνθρωπο. Αυτό που σε εξαγνίζει είναι η σταθερότητα, η έμπνευση, το εσωτερικό συναίσθημα, η κατανόηση του Εαυτού μέσω της μάθησης. Πρέπει να ρέεις προς την βραδύτητα και την πραγματικά ακέραια δράση.
Ποιο είναι το λάθος σου; Μέχρι να βρεις τους ανθρώπους που θες, αν τους βρεις, αναλώνεσαι, σπαταλάς την ενέργεια σου από εδώ και από εκεί, για να νιώσεις ασφάλεια. Και έτσι απομυζάς την δικιά σου ενέργεια και των άλλων. Σπέρνεις τον όλεθρο. Αλλά ακόμα και αν βρεις αυτό που θες, ότι και αν είναι αυτό, είσαι άοπλος και εκτεθειμένος, παραμένεις το ίδιο μίζερος. Έτσι δεν αλλάζεις τίποτα.
Ενώ αν πρόσεχες πως φερόσουν στους ανθρώπους σου, στον άντρα σου και στην γυναίκα σου, στους φίλους και στους υπόλοιπους, θα είχες κάνει την διαφορά για τον εαυτό σου. Αλλά δεν κάνεις την διαφορά γιατί δεν προσέχεις. Δεν σε ενδιαφέρει ο Εαυτός. Είσαι αδιάφορος.

Ποιος από μας έχει την Θέληση και την Τόλμη (έστω την προαίρεση) να εξαιρέσει τον εαυτό του από το μέτρο;




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...