ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΑΥΤΟΕΚΦΡΑΣΗ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ....

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ - ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ

Οι θεωρίες συνωμοσίας, οι συνωμοσιολαγνείες, είναι γεννήματα του εθνικισμού που σκοπό έχουν τον διχασμό είτε εν αγνοία τους είτε εν γνώση τους, αφού αυτοί που τα διασπείρουν βρίσκονται σε σύγχυση, ανακυκλώνοντας την βία σε διάφορες μορφές. Σε ευρύτερη κλίμακα δημιουργούνται εθνικιστικές ομάδες έως και φασιστικές που εκμεταλλεύονται την ενδεχόμενη απόγνωση του κόσμου και την απαισιοδοξία και το δόλωμα τους είναι η ρητορεία και οι πομπώδεις και πολεμικοί λόγοι. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι αποζητούν αγωνιωδώς την προσοχή γιατί γνωρίζουν ότι όσο περισσότερο ασχολείται κανείς με κάτι τόσο περισσότερο το δυναμώνει. Αυτό ακριβώς θέλουν, ανθρώπους μανιακούς που δεν σκέφτονται γιατί και οι ίδιοι δεν σκέφτονται. Όταν δεν σκέφτεσαι κάνεις το παν για να προωθήσεις τα πιστεύω σου, χωρίς να λαμβάνεις υπόψιν σου την διαφορετικότητα. Γιατί όταν γίνεσαι διαπερατός στην διαφορετικότητα και στην σύμμειξη ιδεών αποκεντρώνεσαι. Και ένας αποκεντρωμένος άνθρωπος δεν μπορεί πλέον να επιβληθεί αλλά να συνεργαστεί. Και αυτό είναι που φοβούνται αυτοί οι άνθρωποι. Έτσι αναπτύσσεται ο συγκεντρωτισμός και η "καθαρότητα", ενάντια στην κατά φαντασίαν "επιμόλυνση" και ο ατομικισμός κάνει αισθητή την παρουσία του. Αυτό σε τίποτα δεν έχει να κάνει με την ενότητα, αλλά με μια αλληλεγγύη κομμένη και ραμμένη σε συγκεκριμένα μέτρα.

Όλοι κάτι ξέρουν και κανείς δεν ξέρει τίποτα στην πραγματικότητα. Και το μόνο που συμβαίνει είναι ο φόβος και η σύγχυση και η καφρίλα να μετεωρίζονται στην ατμόσφαιρα.

Ευγενικά Αδιαφορώ πάνω σε αυτήν την λογική, εκτός αν κάποιος αποδείξει με έναν μαγικό τρόπο ότι αυτή η λογική στέκει, είναι υγιής και πρέπει να την ακολουθήσουν όλοι. Αδιαφορώ για τους κατά περιόδους "καλοθελητές" που διακαώς θέλουν να επωμιστούν τα βάρη του κόσμου και τους αντί-δρώντες τους, Αδιαφορώ για τα στρατόπεδα και τις αψιμαχίες.
Οι αρχαίοι Έλληνες φταίνε, όχι φταίνε οι Μασόνοι, όχι φταίνε οι Εβραίοι, όχι φταίνε οι Χριστιανοί, όχι φταίνε οι Αιγύπτιοι, όχι φταίνε τα ερπετοειδή, όχι φταίνε λίγο με απ΄όλα. Όλοι φταίνε εκτός από τον εαυτό μας...
Και ρωτάω, βοηθάει σε τίποτα όλο αυτό το πανηγύρι;
Υπάρχει κάτι για το οποίο είστε σίγουροι και έχετε εντρυφήσει; Αν ναι, τότε εκφράστε το σαν Άνθρωποι και μοιραστείτε την Αλήθεια σας, είτε ανήκετε σε ομάδες, θρησκείες, οργανώσεις, ή είστε μεμονωμένα άτομα. Αν όχι, μην διασπείρετε ψεύδη, μύθους και υποψίες.

Ο Άνθρωποι θέλουν φτερά και όχι βαρίδια.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...