ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΑΥΤΟΕΚΦΡΑΣΗ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ....

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΤΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΤΙ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ

Αμφιταλαντεύομαι καμιά φορά για το αν θα πρέπει να γράψω κάτι βαρύγδουπο ή όχι. Μια από αυτές τις φορές είναι και τώρα. Τελικά αποφάσισα να μην γράψω κάτι βαρύγδουπο.

Για ποιον Μεταβατισμό μιλάω, για ποια Μετάβαση; Έννοιες, λέξεις, και ορισμοί. Δεν υπάρχει Μετάβαση, δεν υπάρχει Μεταβατισμός. Ειλικρινά δεν ξέρω τι κάθομαι και γράφω εδώ πέρα, πρέπει να είμαι τρελός ή μαζοχιστής. Γενικότερα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γράφω βιβλία. Νομίζω πως η μεγαλύτερη χαρά μου θα ήταν απλώς να σταματήσω να γράφω. Με κουράζει το γεγονός ότι έχω κάτι να πω. Δεν θέλω να λέω τίποτα, απλά θα ήθελα να αποσυρθώ στην ησυχία μου, ίσως σε κάποιο νησί, με ανθρώπους που αγαπώ. Μα αυτό θα ήταν ευλογία, γιατί αυτό που κάνω τώρα είναι αρρωστημένο, δεν είναι ανθρώπινο.
Σήμερα που λέτε ως αμετανόητος vegan χορτοφάγος έφτιαξα ένα σάντουιτς. Έβαλα φυτικό τυρί μέσα, ντομάτα, λίγο ταχίνι, μουστάρδα, και αντί για μανιτάρια αυτή την φορά έβαλα μπανάνα. Η οποία μπανάνα ήταν εντελώς αταίριαστη με τα υπόλοιπα υλικά. Δυσκολεύτηκα να το φάω αλλά τελικά το έφαγα. Η μπανάνα στην προκειμένη περίπτωση ήταν το κάτι διαφορετικό. Αν οι άνθρωποι κάναμε κάθε ημέρα αυτό το διαφορετικό, το φαινομενικά αταίριαστο. Δεν θα γινόταν η ζωή μας απλούστερη; δεν θα γινόταν πιο ανθρώπινη; Αν όλοι «δηλητηριαζόμασταν» με κάτι το διαφορετικό, δεν θα γινόταν η ζωή μας πιο εύκολη;



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...